Dierproefbeleid

We care about nature Skanski skincare


Skanski heeft gevochten tegen dierproeven vanaf het begin, en de strijd gaat vandaag door. Dierproeven zijn slechte wetenschap en de resultaten ervan zijn niet relevant voor mensen.

In plaats daarvan testen we onze producten op veiligheid en effectiviteit op vrijwilligers, echte mensen. We gebruiken ook in vitro testmethoden, waarbij we gebruik maken van menselijke celculturen en microbiologie.

Skanski test niet op dieren en koopt alleen grondstoffen van bedrijven die niet betrokken zijn bij het gebruik van of het gebruik van proefdieren en geen plannen hebben om dit in de toekomst te doen. Wij zijn van mening dat dierproeven niet acceptabel zijn. We erkennen dat de veiligheid van de klant van belang is, maar dat dit kan worden gedaan zonder het gebruik van dieren.

We hebben Skanski vanaf de eerste dag gebouwd met behulp van dit beleid - en we geloven dat dit aantoont dat het mogelijk is om creëren, produceren en op de markt brengen een heel assortiment van producten zonder enige betrokkenheid bij dierproeven. Wij zijn dierenliefhebbers!