Milieu- en duurzaamheidsbeleid

We care about nature Skanski skincare

Sinds de oprichting van Skanski zijn onze oprichters zich bewust van hoe de producten die we produceren en verkopen omgaan met het milieu.

Milieukwesties vormen de kern van ons bedrijf en worden weerspiegeld in de beslissingen die we elke dag nemen. Zo gebruiken we geen minerale olie omdat we geloven dat bossen ons leven rijker maken dan olievelden. We blijven up-to-date met de wet en verwelkomen nieuwe regelgeving die onze impact echt vermindert.

We ondersteunen graag milieugroeperingen die zich bezighouden met creatieve directe actie om wetten te helpen veranderen. We zetten ons in om onze koopkracht te gebruiken om positieve verandering te stimuleren en duurzamer te worden terwijl we groeien.

Wij geloven dat de bescherming van het milieu ieders verantwoordelijkheid is, inclusief al onze partners en klanten.

Wij geloven in een toekomst die de bescherming en duurzaamheid van onze eindige natuurlijke hulpbronnen bevordert. We zijn tegen de vernietiging van de biodiversiteit en het beschadigen van natuurlijke habitats die ecologische onevenwichtigheden binnen de ecosystemen veroorzaken.

We zetten ons in voor het inkopen van ingrediënten van de beste kwaliteit met betrekking tot de planeet, ecosystemen en positieve menselijke impact.

Wij geloven in innovatie en geavanceerde technologieën waarbij het samensmelten van wetenschap en natuur de toekomst van duurzaamheid is.

Onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk en recyclebaar, van de glazen flessen tot de kartonnen dozen. We zijn ook toegewijd om het gebruik van plastic te verminderen en te elimineren waar we kunnen.

Voor meer informatie over waar we staan:

Microplastics

Dierproeven 

 Je Skanski-team
Omdat we geloven in de kracht van de natuur