TERUGSTUURBELEID

Terugkeerbeleid

We bieden een GRATIS retourservice voor alle EU-bestellingen.
U kunt een retourverzoek aanmaken en een label afdrukken in uw klantenaccount via deze link https://shopify.com/57380765779/account

EU-retourzendingen zijn GRATIS en traceerbare.
U hebt 30 dagen vanaf de datum waarop u uw bestelling ontvangt om deze te retourneren voor een terugbetaling
Na ontvangst kan het tot 10 werkdagen duren voordat uw bestelling door het magazijn wordt verwerkt
Het kan tot 5 werkdagen duren voordat restituties op uw account worden weergegeven.
Houd er rekening mee dat alle artikelen in verkoopbare staat moeten worden geretourneerd. De hygiëne en veiligheid van de klant staat voorop, artikelen kunnen alleen worden geretourneerd voor terugbetaling als ze ongeopend, ongebruikt en met alle fraudebestendige afdichtingen, verpakkingen en eventueel cellofaan intact zijn.

We kunnen geen restitutie of vervanging aanbieden voor artikelen die niet opnieuw verkoopbaar zijn en behouden ons het recht voor om niet-conforme retourzendingen niet te retourneren voor gezondheids-en veiligheidsdoeleinden.

Aankopen die op de Skanski-website worden gedaan, kunnen alleen worden geretourneerd met de gratis retouroptie of per zelfpost. We kunnen geen restituties verwerken voor online bestellingen die naar onze fysieke winkels worden geretourneerd.

Als u een beschadiging of defect product krijgt of een allergische reactie krijgt, neem dan in eerste instantie contact op met onze klantenservice.